2007. augusztus 31., péntek

Tanulság:

Az ember küzdjön elérhető álmokért.
Ez egy elérhető álom. Márminthogy a bebaszás. Edzeni kell a zsidó első látogatására, hogy garantáltan alkoholmérgezést kapjon.
Aloha!

Ja,

Holnap tervek szerint hülyére iszom magam.
Alkohol. Mert megérdelmlem.


És direkt valami jó fajta piát fogok inni és nem sört meg bort meg mézes fütyülőst.Kirúgok a hámból. Ez is kifér a gitár árából. Már csak azt kell megszülni, hogy rum, whiskey, vagy gin legyen a menü.......................

Kispolgárosodás part 1; avagy a román a hegyre megy.

Eljött a nap. Kettőkor koccolok melóból és indul a XII. kerület birtokba vétele. Ma még csak a pakolás , de holnap, mint rendes kispolgár indul a tecsó, meg Ikea túra. És geci jó fürdőköpenyt fogok venni.
Olyan kis lakást rittyentek oda, hogy beszartok.háháhááá

Csirió!

2007. augusztus 29., szerda

Meló,meló,meg néha meló

Kicsit kezdek felőrlődni ebben a pánikszerű melózásban.Unom,az az igazság. Meg néha eszembe jut, hogy vagy egy olyan tévképzetem, mely szerintz az emberfia (jelen esetben Én) azért dolgozik, hogy éljen. Cseppet frusztrál, hogy úgy érzem, nálam fordítva történik....

No mindegy.

De fel a fejjel, sikerült eladnom a gitárom,úgyhogy most van mit a tejbe aprítani. Végtelen tékozlásomban rögtön veszek egy mosógépet (két nap múlva költözöm a hegyre, budai úribuzi leszek.Igazi kis ficsúr....hehehehe), meg szerintem egy fürdőköpenyt is. Ez utóbbi a kispolgárosodás elengedhetetlen kelléke. Most pedig az következik. A lehető legtöbb idő othon történő eltöltése, teraszon cigarettázás, kávézás, faszlógatás , meg hát újra elővadásztam a jó öreg Cash bácsit is. A mosógépből maradó pénzt pedig a lakásra költöm. Adott egy üres konyha, tele kell rámolni fűszerekkel, olajokkal, tésztákkal, tudjátok, minden, ami egy jobb (politikai értelemben vett) konyhában megtalálható.

Direkt igyekszem elszigetelni magam a közélettől, nem akarom folyamatosan a hajam tépni és Gyökérország kártevőin idegesíteni magam. Tévé nuku, na jó, rádió van reggel,mert az ember csak meghallgatja az időjárást...Csak az a baj, hogy nem megy olyan jól. Az ember lát-hall, ami még rosszabb, netezik és hát rálel a tisztavérű, hűséges,
hazafias, egyáltalán nem előítéletes magyar igazság megmondókra.
Akkor meg aztán baszhatja a nyugalmát, meg a saját seggét, hogy olyanokat olvas, amik úgyis felbasszák. És aztán továbbnézelődik és hát linkeket néz meg, közben fröcsög a nyála, apokalipszist ordít és népírtásra vágyik. Szopó. No de ez sem baj. Lassan végzek itt és megyek a másikba. Ottan meg még meló előtt kegyetlenül benyomok az arcba egy somlóival töltött palacsintát ("és ettek zsenge gyökereket és gyönge szekereket..."). És attól jobb lesz.

Ti pedig vigyázzatok, hogy a herceg ki ne menjen és ne kérdezzetek vissza, hogy :"De, ha mégis kimegy, vele mejünk?"

2007. augusztus 26., vasárnap

ja,majd' elfelejtettem

Láttam egyszer egy fotót, egy lakótelepi padról, rajta egy felirattal. Most eme kis szövegecskét szeretném sok-sok szeretettel a Magyar Gárdának és az Angyalbőrben-ből (basszameg,milyen kurva hülyén néz ez így ki....)jól ismert katonatisztnek (tegyem hozzá remekül hozta az avatáson a katonatisztet, az Angyalbőrben óta semmit nem változott,vagy komolyodott.....hehehe....) ajánlani.


"MINDEN SEGGBE FASZ!!!"

mindenkinek további kellemes vasárnapot!

Juhúú!! avagy a román a hegyre megy.

Az az öröm tárgya,hogy jövő hét pénteken felköltözöm a hegyre. És nem akármelyikre, hanem a Szabadsághegyre.És nem egyedül. Asszonkám, Penelopé is jön velem. Már csak annyi lesz a nehézség, hogy be kell bútoroznunk, ugyanis volt annyi eszünk (igenis sok van,csak hol látszik hol nem.....hol látszik?!?!?!?), hogy egy üres lakást vettünk ki. De ezzel szemben szép,frissen festett és van mosogatógép.Csak az a ciki , hogy az nem mos ruhát, de a román okos és bebiztosította magukat azzal, hogy hordhatjuk le Nagyihoz (lásd előző szösszenet....).

De mindezért cserébe lesz erkélyünk, panorámánk, jó levegőnk, csendes és otthonos kis lakunk.

Közlekedés jó, éjszakai járat van, mi mást mondhatnék:

"és örvendeznek vala"

Kipihenve,nem frissen,kevésbé fájó derékkal.

Nohátkéremszépen, gondolom egy csomó faszságot elfelejtettem,amiket , meg amikről írni akartam,nodehát basszapicsa.

A héten trógeroltam,ugyanis lepukkant a derekam,tán azt jelezve, hogy tán mégse kéne segghülyére dolgoznom magam...úgyhogy szerdán a doktor néni azt mondta, hogy maradjak szépen a kis picsámon otthon,és pihentessem kis hátamat.
Édes.
Tehát 5 napig pihentem-lógtam,semmit tettem.Remek volt, egész bele is jöttem,akar a faszom dolgozni holnap.

Gyorsváltás:
Múlt hétvégén kinn voltam nagyanyámnál, a telkén, ahol is bezabáltam,meg besöröztem,sőt még a nagyit is le tudtam rángatni a Rotburgi serfőzdébe,ahol úgy nyomta be a két korsó világost,hogy gyönyör volt nézni. Másnap délelőtt,miután (a megszokottnál később és egy picikét tán gyűröttebben) felkelt reggeli közben kibeszéltük az országot ahogy illik. Hála a jó égnek,Nagyi tartja a formát; határozott vélemények, határoztott előadásban.
Meg is mondta ismét a frankót. Csak azért írom mindezt le,mert tökéletesen tükrözi az én és azt hiszem nagyon sok ismerősöm véleményét... Kiveséztük a magyar gárdát ; pont tegnap éjjel csíptem el véletlen a felavatásukat. Zseniális volt,hogy a teremtő gyömöszölje az összeset egy mosdatlan,tályogosseggű-szarcsimbókos-kétesbőrszínű-bevándorló végbelébe,csak hogy közel lehessenek az ellenséghez... Mindegy.
Ritka élmény volt ennyire sallangos és semmitmondó beszédet hallani,na meg az arcok.....
A tökradikál keményvnalas nemzetőrök, a pistikék, meg józsikák,akikről üvölt, hogy ha mázlijuk volt, akkor csak középiskolában kellett négy évig a negyedikről a büfébe rohangálni,meg elviselni naponta azt a száz kis kocsogot, akik puszta unaloműzésből megverték....háháhááhááá........namajdezekhozzákegyenesbe az országot....

Bocs,kicsit elkóboroltam...

Na ,de amit írni akartam,az lényegében nagyanyámnak az a kijelentése volt, hogy:


"Nekem az nem demokrácia, ahol 35.ooo ember él az utcán, és nekem nem szocialista vezető az, aki milliárdos."

Köszönöm Nagyi,gazdagabb veled a világ.