2007. szeptember 6., csütörtök

Ki a király, meg pösze?!?

Nohát kérem, a tegnap este igazi meglepi ajándékcsomag volt az élettől,mert ugye,ismét nem kellett mennem esti melóba és hát így volt időm kicsit kolbászolni, meg nézelődni, meg felszedni a penelopét és bevásárolni mindazt,ami még hiányzott otthonról.(Lásd: üveg száraz fehérbor,tonic a ginhez,melyet me este szándékozunk elfogyasztani a kultiplexben, és hasonló nélkülözhetetlenül fontos és életmentő dolgok.)
Majd hazaérvén azt a kérést/felszólítást hallottam, ami szerintem bármilyen férfitársamnál határozott és tartós lelki merevedést okozna:

"Drágám most légyszíves menj be, ülj le,én viszek Neked egy korsó sört(házi barna,ez is a nélkülözhetetlen tárgyak listáján szerepelt...). ; Azt akarom, hogy most tévézz és sört igyál, amíg én vacsorát készítek Neked."

És hát így eshetett meg,hogy tegnap egész este Jóbarátokat néztem, barna sert ittam, és az erkélyről cigivel és egy pohár gin-tonic-kal szemléltem a ködfödte erdő mélyén rejtező utcák fényeit. Ráadásul a vacsora is remek volt. Penelopé, hála nemtudomkinek/bárkinek/mindnekinek remekül főz.

Marci Hevesen ehhez képest egy nigériai bevándorló család legkisebb, 162-ik sarja brooklyn egyik nyomornegyedében. Nodehát, az élet nem fenékig tejfel és hát láfjgózán,ahogy a francia mondja, ha angolul beszél éppen,és éppenpont ezt akarja mondani és hát ma reggel csak be kellett jönni dolgozni. Már a házból kilépni se nagyon volt kedvem (ilyen időben a legjobban nevelt kutya is inkább a szőnyegre sz*rik...), nemhogy még jegyet is kelljen lyukasztanom. Merthogy tegnap ám, bármilyen furán is hangzik ez éntőlem, vettem egy tömbjegyet, nagyonhirtelen felindulásomban.
Csak beértem melóba. Mindaddig egész jól telt a nap, amíg ebéd közben addig nem pofáztak hozzám, míg egy válasz helyett olyan rágtam a nyelvemen, hogy bedagadt és vérzett is. Ami mind nem lenne baj, ha most tudnék beszélni. De szerencsétlenségemre (néhány ismerősöm hatalmas mulatságára) most nem nagyon tudok. Ill. tudok, de olyan pösze vagyok, mint egy hatéves Lacika, aki kiesett a hintából a játszótéren, és a maradék 23 bennlévő tejfoga is kitört.
Mára eddig ennyi. Olvasom az Ufit, véleményt nyílvánítok magamban a piros 21-esen lejövet a hegyről és most kimegyek vmi nasiért,amit lehet szopogatni(rágni most nem merek,nem akarok repetázni), és rendíthetetlen cigarettázásba kezdek a bolt előtt. Mert megérdemlem.
Mint ahogy a tegnap estét is.

Szeretném tudatosítani bennetek, hogy románnak lenni jó és ígyekszünk is ezt az állapotot állandósítani. Mert megérdemlem.

U.i.: Egyébként a Marcinak miért pont Hevesen olyan jó?
Vagy heves nem helység, hanem heves, mint kapkodó, meg sebes. de a heveskedés meg nem vezet sehova, akkor meg minek az egész és ez miért jó csóri Mártonunknak?!?!!?!?

2007. szeptember 5., szerda

Tudok élni Buzikáim!

Nohátkéremszépen tegnap sztornózták az esti melóm. "No nem baj, legalább van egy szabad estém"- gondolta az egyszeri román és hazament munkából. A HEGYRE. Mert neki ott jó.
Nem kicsit. Nagyon.
És hát olyat főztem végtelen szbadidőmben, hogy csak na. Pulykamell mustár- és fenyőmaggal, tejszínes,mézes mustáros szósszal,meg héjában sült fokhagymás olajbogyós tepsiskrumpli. Utána egy üveg svéd sör,persze, hogy az ikeából. Laza tévé és alvás. Nesze neked kispolgárság.
A reggel sem volt annyira szörnyű,ébredés a kedves mellett,gyors forró zuhany,uzsonnakészítés, közben üvölt Alanis Morissette Ironic-ja, és tejeskávé-cigi kombó a teraszon és tájbámulás felsőfokon. Utána Ufi a hón alá és irány a budi. kényelmes olvasgatás,öltözés ,indulás munkába.

Ez az az élet, ami a románnak már rég kijárt, Faszikáim!!!



2007. szeptember 4., kedd

Zsidó-román összeesküvés részlet

Íme egy a Mázeltovval folytatott eszmecserékből:

Not P.C. üzenete:
"Az elkábító szórakozás (drog, PlayStation, Hollywood, stb.) és az elégséges táplálék megfelelő keverékére épülő elmeferdítő életstílus sem fogja őket elcsábítani, céljaik végrehajtásától eltántorítani"
Not P.C. üzenete:
ez mindent üt.:D
Not P.C. üzenete:
pannon norbi.:D
Not P.C. üzenete:
pannon update.:D
Rejakciós üzenete:
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Rejakciós üzenete:
kóbász és snapsz reggelre utána mehet a deáktér fölrobbantása
Rejakciós üzenete:
eredeti ötlet.
Not P.C. üzenete:
jaja.
Not P.C. üzenete:
de azt hiszem ezt már láttam egy filmben.ÍÍÍ
Not P.C. üzenete:
szerinted ezt olvassa az államvédelem?
Not P.C. üzenete:
nyílt antiszemita fenyegető levél,persze a kötelező nem minden zsidó szemét közhellyel ,a védekezés érdekében.
Not P.C. üzenete:
és most megnézem a turulbolt ajánlatát.:D
Not P.C. üzenete:
az lenne az igazi magyarellenes akció:D azt felgyújtani.
Not P.C. üzenete:
"Új termék a HUN HARCI ING, új PÓLÓK és INGNYAKÚ PÓLÓK érkeztek! "
Not P.C. üzenete:
mi ez bazmeg,történelmi játszóház?
Rejakciós üzenete:
:D:D:D:D:D:D
Not P.C. üzenete:
nézd meg könyörgöm,zseniális!!
Not P.C. üzenete:
www.turulbolt.hu. :D
Not P.C. üzenete:
fajáték,óra,minden, amit akarsz.
Rejakciós üzenete:
:D:D:DD
Rejakciós üzenete:
ez kurvajó:D
Not P.C. üzenete:
kivinnék szentendrére,ez lenne a legjobb túristabazár.:D
Rejakciós üzenete:
hűtőmágnes
Rejakciós üzenete:
kizárólag zanussi lehelre
Not P.C. üzenete:
:D
Rejakciós üzenete:
baszmeg ez tényleg kabaré
Rejakciós üzenete:
történelmi játszóház:
Rejakciós üzenete:
:F
Rejakciós üzenete:
:D
Rejakciós üzenete:
ilyenkor legalább hangosan röhögsz?:D
Not P.C. üzenete:
hát hogy az a jó magyar atyaúristen már trottyos magatehetetlen vénember a dühtől,amit itt mi művelünk,az biztos.:D
Not P.C. üzenete:
szerinted?
Not P.C. üzenete:
mire tippelsz?
Rejakciós üzenete:
gondolom
Rejakciós üzenete:
mer én is:D
Rejakciós üzenete:
hát ez szánalmas bazmeg:D
Rejakciós üzenete:
öregem egyeseknek kurvasok idejük van:D
Rejakciós üzenete:
ez a történelmi játszóház zseniális beszólás volt:D
Rejakciós üzenete:
no mennem kell
Rejakciós üzenete:
majd dumázunk még
Rejakciós üzenete:
nemtom mikor érek haza
Not P.C. üzenete:
oké.
Not P.C. üzenete:
csá.

A majom

Gondolom ismeri mindenki azt a típusú embert, aki akkor is beszél ha nem kell. Ez eddig nem kihívás. De, nem csak beszél,tetézi is.
1.-folyamatosan
2.-csak magáról
3.-okoskodik (gondolom ismeri mindenki az "okos hülyéskedhet, a hülye ne okoskodjon" c. paragrafust.

Ez meg nemcsakhogybeszélmegokoskodik ráadásul az a szent meggyőződése,hoy őnélküle nem működne a bolt és előlépett kisfőnöknek. És intézkedik, telefonál, szakért ,stb,stb....
Én meg ülök csendesen, mint az a bizonyos puha a fűben (igen a szarra gondoltam,bazmeg) és ráhagyom.....
-No, de, vajon és miért? Tehetné fel a kérdést az olvasó. De nem teszi.
Azért,mert nem bosszantott fel még eléggé ahhoz,hogy kiosszam,másrészt úgyfest, egyfajta fásult fáradtság ül rám a napi 8 véle eltöltendő idő hatására. Ami a passzivitást idézi elő bennem. Egyenlőre...

Az a fajat,amelyik mindig tud valamit hozzáfűzni és gyötrelmes arccal közli, hogy fáradt és hogy fog így este felgitározni valamit a haverjánál.
Leszarom.De kurvára. Tényleg.
Aktuális gondolatként tudom idézni a viccet az Antiszociális Kismalacról, meg a Jótündérről, meg a Malac 3 kívánságáról,melyek ezek voltak:
1.:Legyen szaros a seggem.
2.:Nyald ki.
3.: és dögölj meg.

Egyébként csuda vicces,ahogy a zenekarával próbál a világhírnév felé törtetni. Gondolom azt nem kell ecsetelni,hogy egy tökéletesen sablonos, kommersz, egyhangú, unalmas , trendi rokkmetál csoda. És most lenne valami feszt. lehetőségük (Istenem,csak ne vezesd oda az utam....) és nekik kell zenekarokat szerezniük. Csudaklassz kapcsolatik lehetnek, ha a rokk.lap-on keres csórikám zenekarokat.
És ,ha mindez nem lenne elég, minden egyes csodát,amit talál, nekem is meg kell hallgatnom, hogy úristen ez milyen rossz.
Pedig nagy különbséget nem látok ezen bandák és az Ő zenekarok közt....Bár biztos velem van a hiba és én vagyok az utolsó büdösköcsög, akinek semmi sem jó.

Főleg ez a majom nem.

Viszont a nap jó híre (anyagilag nem, de amúgy igen), nem kell mennem este dolgozni. Tehát melóból (amint a majmot magam megett hagytam) húzok haza, és csak az asszony, meg a vacsifőzés, meg az új Norah Jones lemez. És akkor újra JÓ lesz. Holnap reggelig. És már nagyon várom, úgyhogy nem is idegesítem magam a majmon, végül is csak unatkoztam. Szevasztok.


2007. szeptember 3., hétfő

**********

Ja, a fürdőköpenyvásár elmaradt,de vettem egy zseniális törölközőt. (már, amennyire egy törölköző tud zseniális lenni...de végsősoron az.)

Kispolgárosodás part 2.: avagy a Román a hegyen van.

Na kéremszépen, az akció javarészt megtörtént. Péntek beköltözés a lakás raktárrá való átalakítása, szombat pakolászás, takarítás, majd a kispolgárosodás teteje: Tesco. 4 órás turné. juhúúú!!!
Vásároltam annyi szart,hogy el sem hiszem. Dehát egy üres lakásba kellenek dolgok... este pedig rövidke Tűztate látogatás, gin-tonic, olyan szolídan, hogy már fájt, majd haza ahol is kitaláltuk, hoyg még vacsorázunk,de ebből nem lett semmi, ugyanis még ment a mosogatógép (mert a jobbaknál az is van...) és benne volt minden tányérunk, evőeszközünk, tehát elheveredtük kicsiny kuckónkban ahol arra keltünk, szigorúan az elalvás pózában, hogy Petőfi Rádió 06:00, híreket mondunk. Persze azért még visszafeküdtünk, tudván hogy a tervezett Ikea turné sem fél óra lesz és hát ahhoz kell az energia.
De a turné sikerrel és elég sovány pénztárcával zárult. Tegnap estére már lakás volt a kislakás és összeszámoltam, hogy az erkélyről összesen 4 ház látható, azontúl csak az erdő.

Ma reggel pedig az erkélyen költöttem el a lazackrémes szendviccsel tuningolt reggelit,madárfütty kíséretében...

NA? KI A KIRÁLY BAZMEG?!?!?!

Marci Hevesen ehhez képest kutyafasza. Nekem most gecijó.
Yippi-kay-yey motherfucker!