2007. szeptember 13., csütörtök

Egy pozitív esemény a hazai punk-rock életben

Ezt is megéltük. NOFX a pecsában, Semmi Komollyal előtte. Hálás vagyok a sorsnak, hogy nem egy Macskanadrág, vagy Alvin lett előtte. Az rohadtul szánalmas lett volna. De nem így lett, kár ezen gondolkozni. Gecijó buli volt. Az idejére nem emlékszem, hogy valamilyen koncerten én 15 éves kezdőpánkként berongyoljak a tömegbe lökdösődni,meg úszkálni rajtuk. Tegnap ez is sikerült. És még részeg sem voltam. Minden régi sláger ott volt azt hiszem. S.K. nagyon hozta a formát. Zenéjében és szövegeiben itthon egyedülálló. Kicsit fura érzésk kóbászótak tegnap bennem. Jó volt újra együtt lenni. Ott volt mindenki és már majdnemhogy mi voltunk az öregek. Bár nem elhallgatható tény az sem, hogy a 30-as korosztály is egész határozottan képviseltette magát.
Az egyetlen nem annyira remek esemény a meglepetés Ignite volt,amire az istennek nem bírok rájönni, hogy miért kellett. Tuti bazmeg, hogy ezért nem volt a Decline. tuti.


Van valami a levegőben, legalábbis tegnap este volt, vagy csak egyszerre kezdünk öregedni,mert nem én voltam az egyetlen ember, akinek a "10 év" tegnap eszébe jutott. Mintha valamilyen fordulóponthoz, vagy évfordulóhoz értünk volna. Bár lehet, hogy sokat dobott ezen az érzésen a Mező interjúja. örülök, hogy részese lehettem a tegnap estének, egy kicsit, mint résztvevő is.

Ja, mint rendes pánk, vettem pánk pólót.Vót nóefiksz tísört ezeröté' ,újságcikket mintáz, miszerint különböző városokban (meglepő módon turnéállomások helyszínei,jééé) pánkok lázadtak a pánkrokksón és a képen látszik, hogy tarajék dobálják a rendőröket és hát, hogy stílusos legyek, vettem egy Bukaresti illetőségűt. Mert annyira geci vicces vagyok.

Mást nincs mit mondanom. Perpill. Pá.