2009. február 27., péntek

A Fater

Majd elfelejtettem,ígértem, hogy sztorizok apámról. Jó arc volt, kicsit össze van aszva szegény, erősen közeleg a 70-hez, van egy harmadik felesége, kicsit papucs, pár percenként kihagy a figyelem és a memória. De úgy fest jól van. Elvileg,ha kész lesz Winston(ő az autó), meg is látogatom megint. Karácsonykor majdnem voltunk nála Asszonnyal, de mégsem jött össze. Tömören most ennyit.

Niggerek vagyunk mind

Na, újra nekilátok a blogolásnak,hátha...
Aki lemaradt volna,2008 Júliusában munkát váltottam,jelenleg egy dajcs érdekeltségű cégnél vagyok szó szerint vezető szerepben.(a butábbak számára: futár.) Ismét elkerdtem rokkolni ,úgy fest,sikere is lehet.kopkopkop.lekopogva.
Azért azt el kell mondjam, hogy tele a faszom,de rendesen. Ugyanolyan degeneráltsenkifosszemét ország ez még mindig, és süllyed. Amúgy vagyok,mint Marci, az a bizonyos, ott Hevesen, még mindig fenn a hegyen, Asszony változatlan,immáron közel két éve.Durva mi?! Aki nem tudná, van egy autóm is.Kicsi, régi, rohad, mint a picsa, de az enyém és geci jó (lesz, ha a lakatos egyszer elkészül.Az a szerencsétlen jóember sem tudta mit vállal....) Kicsit nehéz így majd' egy év után valami frappánsat írni,meg hát annyira kis békés életet élek, hogy a puffogáson kívűl sok más annyira nem is történik,de addig jó.



Bár becsületemre legyen mondva, a nyugodt élet sem vette el a kedvem a mizantrópiától. A piától egy kicsit igen, nem olyan a huzat, mint rég.Két sör után már vigyorgok,mint a tejbetök. Náha érzem is, hogy most minden bizonnyal igazi pöcs lehetek,de legalább nem vagyok eltés....
Asszony most elment(elengedtem). Barétnűjével találkozik.Én meg élvezem a kántrirádiót,amit pár hétvégével ezelőtt fedeztem fel. Bontottam egy sert, gondolkoztam, hogy le kéne menni a hegyről inni egy sört, de picsa messze van a város, meg különben is. Ott nincs kántri. Na.



Előre láthatólag holnap szar idő lészen,mert a Zsidajommal megyünk randizni a Sashegyre. megváltjuk a világot. Ráfér. Várom. Ezer éve nem kokettáltunk egy rendeset a Zsidóval. Bár tegnap azért egy fél világmegváltás volt, kiélveztük a Torkos Csütörtök örömeit és ettünk.ócsón.( Drágán egyen, aki nem munkából él. Mér'?Há' nem?!Há'de.NA.) Mondtam is az én kicsi hatágú csillagomnak, mint jó Román,ki figyelmezteti időben barátját, puszta jószándékból, hogy neki egyszerűbb választani az étlapról,mert:
-nincs rajta maceszgombóc
- és mert disznót úgysem ehet.

Most ennyi.Majd még mesélek.