2007. augusztus 9., csütörtök

Namármostkéremszépen. Úgy néz ki,hofy fasza,megyek két napra a szigetre,ocsmányul viselkedni,inni,meg büdülni.Ez klassz, minden várakozást felülmúló esemény. Kicsit bár furcsa, hogy ennyi szar után valami jó is történik,na de hát, nem így a korrekt ,kéremszépen??? Szóval ez a fasza. Meg a vicc kedvéért,lehet,hogy kimegyek már ma/holnap hajnalban, csak hogy kolnap kiütve jöjjek melózni.


Nem lesz rövid a mai este, ugyanis Mázeltov barátom ma tartja utolsó nyilvánosaudenciáját, mielőtt svédzsidóvá avanzsál.

2007. augusztus 8., szerda

Családi mulatság

Kaptam egy e-mail-t valószínűleg szeretett,de biztosan 15 éve nem látott unokanővéremtől, miszerint mekkora nagy banzáj lesz vidéken egy másik 15 éve nem látott rokonnál, és hogy ott lesz mindenki,akit nem láttam már ebben a században.
Kedves,hogy hívott,de értelemszeűen nem jelenek meg,mert minek. Lehet mosolyogni,meg zabálni. Azt meg lehet máshol is...Valahogy olyan érzésem van,hogy nincs mit mondanom nekik,a jópofázástól meg hurutos segghugyozást kapok. Mára ennyi.........


Ja,ma reggel nem az volt az első gondolatom,hogy a kurva anyátok,hanem, hogy gecire fáj a hátam. Éljen a változatosság.

2007. augusztus 7., kedd

"elmondom hogy a fenti helyról, és időben ismeretlen tettes a leállított személygépkocsim jobb hátsó ablakát betörte és a hátsó ülésre tettem hátizsákom, ill. a strand táskámat eltulajdonította.kérdésre elmondom hogy a strandtáska szintén a hátsó ülésre volt téve..............."


fasza..... avagy:

"kérdésemre elmondommó(?) hogy a gépjárművet lezártam az autót és lementünk a strandra."

hehe.Íme egy rendőrtiszt jegyzőkönyvbéli fogalmazása.Azt hiszem ez árulkodik az országról egy kicsit...Köszönjük szépen.